Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Χαλκιδική

Χαλκιδική: Προθεσμία πήρε ο 24χρονος για να απολογηθεί για το βιασμό 14χρονης

Χαλκιδική: Προθεσμία πήρε ο 24χρονος για να απολογηθεί για το βιασμό 14χρονης
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Παραπέμφθηκε στον ανακριτή Πολυγύρου και μέχρι τότε θα παραμείνει υπό κράτηση

Προθεσμία για να απολογηθεί την επόμενη εβδομάδα πήρε ο 24χρονος που συνελήφθη ύστερα από καταγγελία 14χρονης ότι τη βίασε, σε περιοχή της Χαλκιδικής.

Η ανήλικη υπέβαλε μήνυση και σε βάρος του 24χρονου εκδόθηκε ένταλμα, σε εκτέλεση του οποίου συνελήφθη το προηγούμενο 24ωρο. Τού απαγγέλθηκαν κατηγορίες για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και βιασμό, ενώ παραπέμφθηκε στον ανακριτή Πολυγύρου, ενώπιον του οποίου θα δώσει εξηγήσεις. Μέχρι τότε παραμένει υπό κράτηση.

Υπενθυμίζεται ότι το εφιαλτικό σκηνικό για τη μικρή μαθήτρια σημειώθηκε στις 21:00 της περασμένης Παρασκευής, 16 Σεπτεμβρίου. Η 14χρονη, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί, βρέθηκε στην παραλία της Νέας Σκιώνης με τον 24χρονο, ο οποίος είναι κάτοικος της περιοχής. Είχε πέσει το σκοτάδι όταν, όπως είπε η μικρή στους αστυνομικούς του Τμήματος Κασσάνδρας, ο δράστης της χίμηξε και, κρατώντας τη χειροπόδαρα, τη βίασε.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Χαλκιδική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Έργα με κλειστές λωρίδες από Δευτέρα στο δρόμο για Έδεσσα

Θεσσαλονίκη: Πότε θα γίνουν δωρεάν rapid test την επόμενη εβδομάδα στη Θέρμη