Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Χαλκιδική

Χαλκιδική: Οριοθετήθηκε η φωτιά στο Άγιο Όρος

Χαλκιδική: Οριοθετήθηκε η φωτιά στο Άγιο Όρος
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Στην επιχείρηση κατάσβεσης εξακολουθούν να συμμετέχουν 4 καναντέρ και 1 ελικόπτερο, 11οχήματα με 43 πυροσβέστες και 3ομάδες πεζοπόρων τμημάτων
Οριοθετήθηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, η φωτιά που έχει ξεσπάσει από τις 7 το πρωί σε δασική έκταση του Αγίου ‘Ορους, στην ευρύτερη περιοχή της Μονής Μεγίστης Λαύρας. Η επιχείρηση των αρχών ήταν τεράστια, καθώς στο σημείο είχαν ριχτεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις της Πυροσβεστικής. 

Στην επιχείρηση κατάσβεσης εξακολουθούν να συμμετέχουν τέσσερα καναντέρ και ένα ελικόπτερο με συνεχείς ρίψεις νερού, έντεκα οχήματα με 43 πυροσβέστες και τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων.

Η δασική πυρκαγιά εκδηλώθηκε πέντε χιλιόμετρα βόρεια - βορειοδυτικά της Μεγίστης Λαύρας, ωστόσο δεν απειλήθηκε κάποιο μοναστήρι, ενώ έπνεαν άνεμοι πέντε μποφόρ. 

*Φωτογραφία αρχείου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Χαλκιδική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Αιματηρή καταδίωξη: Νεκρός 20χρονος από πυροβολισμό αστυνομικού

Χίος: Πλοίο προσέκρουσε τον καταπέλτη του στην είσοδο του λιμανιού (ΦΩΤΟ)