Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Χαλκιδική

Πλήθος τουριστών στη Χαλκιδική το Πάσχα - Καλός οιωνός για το καλοκαίρι

Πλήθος τουριστών στη Χαλκιδική το Πάσχα - Καλός οιωνός για το καλοκαίρι
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Βρίσκονται ήδη εκεί όσοι έχουν εξοχικά, είπε ο δήμαρχος Νέας Προποντίδας Μανώλης Καρράς

Πλήθος τουριστών αναμένεται τις ημέρες του Πάσχα στη Χαλκιδική, όπως τόνισε στην εκπομπή της ΕΡΤ3 «Μέρα Με Χρώμα», ο δήμαρχος Νέας Προποντίδας, Μανώλης Καρράς. Όπως είπε, από το Σάββατο του Λαζάρου βρίσκονται ήδη εκεί όσοι έχουν εξοχικά αλλά κατέφθασαν και οι πρώτοι τουρίστες στην περιοχή, ενώ αυθημερόν δεν έχει αρχίσει ακόμη η κίνηση στην περιοχή.

Σε ό,τι αφορά την ελεύθερη πρόσβαση στις παραλίες και τα τσουχτερά πρόστιμά στους παραβάτες, ο κ. Καρράς είπε ότι η Χαλκιδική και οι Κυκλάδες έχουν τις μεγαλύτερες ακτογραμμές, υπάρχουν ήδη δύο ΦΕΚ για ανοιχτές παραλίες, ενώ εξέφρασε και την ανησυχία του για τη διάβρωση των ακτών στη Νέα Ηράκλεια.

Την ίδια ώρα, σε λειτουργία τίθεται από σήμερα 29 Απριλίου η ψηφιακή πλατφόρμα MyCoast του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, μέσω της οποίας οι πολίτες θα μπορούν να υποβάλλουν καταγγελίες για αυθαίρετη κατάληψη αιγιαλού ή άλλων παρανομιών από επιχειρήσεις και κατοίκους.

Δείτε τις δηλώσεις του κ. Καρρά:

Πηγή: ertnews.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Χαλκιδική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Μητσοτάκης: Ανακοίνωσε ειδικό μπόνους σε δημοσίους υπαλλήλους – Μέχρι και 15%

Ρεύμα: Σε ισχύ το θερινό νυχτερινό οικιακό τιμολόγιο - Από 23:00 έως 07:00