Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Χαλκιδική

Νεκρά δύο άτομα που πήγαν για μπάνιο σε παραλίες σε Πιερία και Χαλκιδική

paralia
Νεκρά δύο άτομα που πήγαν για μπάνιο σε παραλίες σε Πιερία και Χαλκιδική
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Και στις δύο περιπτώσεις παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομή

Τις απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε το Β' Λιμενικό Τμήμα Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης για τον εντοπισμό μιας 78χρονης ημεδαπής χωρίς τις αισθήσεις της, στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Νέων Πλαγίων του Δήμου Νέας Προποντίδας.

Η 78χρονη διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή των Νέων Μουδανιών, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Επίσης, τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Πλαταμώνα για τον εντοπισμό ενός 77χρονου ημεδαπού χωρίς τις αισθήσεις του, στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Ν. Πόρων στην Πιερία.

Στον 77χρονο αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες με τη χρήση απινιδωτή από τους ναυαγοσώστες, ενώ στη συνέχεια διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Λιτόχωρου Πιερίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Δ΄ Λιμενικό Τμήμα Πλαταμώνα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Χαλκιδική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Φωτιά στο Πευκόδασος Κιλκίς: Καίει για 3η μέρα - Μάχη με τις διάσπαρτες εστίες

Πάμε Στοίχημα: Ελληνικά γκολ για... ταμείο