Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Χαλκιδική

Ξεμένει από νερό η Χαλκιδική: Έκκληση σε κατοίκους, επισκέπτες – Τι να μην κάνουν

Ξεμένει από νερό η Χαλκιδική: Έκκληση σε κατοίκους, επισκέπτες – Τι να μην κάνουν
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Έκκληση του δήμου Πολυγύρου για λελογισμένη χρήση του νερού και να αποφεύγονται πρακτικές που οδηγούν στην κατασπατάλησή του

Έκκληση σε κατοίκους και επισκέπτες για λελογισμένη χρήση του νερού και για αποφυγή πρακτικών που οδηγούν στην κατασπατάλησή του, όπως για παράδειγμα πλύσιμο αυλών, αυτοκινήτων και δρόμων, για καλλιέργεια και πότισμα κήπων, απευθύνει ο Δήμος Πολυγύρου στη Χαλκιδική.

Σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται πως οι «οι παρατεταμένες υψηλές θερμοκρασίες, σε συνδυασμό με τον ήπιο χειμώνα, έχουν φέρει σε δύσκολη θέση τον Δήμο Πολυγύρου, όπως και τις περισσότερες περιοχές της χώρας, σε ό,τι αφορά τα αποθέματα νερού».

Προστίθεται πως «οι ανάγκες διαρκώς αυξάνονται, με την κορύφωση της τουριστικής περιόδου και η κατανάλωση νερού έχει χτυπήσει κόκκινο. Για το λόγο αυτό κρίνεται επιβεβλημένη η ανάγκη να γίνει σωστή διαχείριση, ώστε να μπορέσει ο δήμος να ανταποκριθεί, όσο είναι δυνατό, στις απαιτήσεις του κόσμου».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Χαλκιδική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Το Σεπτέμβριο ο απολογισμός για τις πυρκαγιές – Τι ανέφεραν κυβερνητικές πηγές

Θεσσαλονίκη: Με λεωφορεία τα δρομολόγια της Hellenic Train για Δράμα και Σέρρες