Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Χαλκιδική

Χαλκιδική: Στο Νοσοκομείο ανήλικος - Τραυματίστηκε σε θαλάσσιο πάρκο

Χαλκιδική: Στο Νοσοκομείο ανήλικος - Τραυματίστηκε σε θαλάσσιο πάρκο
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Ο 15χρονος τραυματίστηκε στην επιγονατίδα του αριστερού του ποδιού

Στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου μεταφέρθηκε χθες ένας 15χρονος τουρίστας, ο οποίος τραυματίστηκε ενώ έπαιζε σε θαλάσσιο πάρκο σε περιοχή του Αγίου Νικολάου. 

Σύμφωνα με το Λιμενικό, ο 15χρονος γλίστρησε και τραυματίστηκε στην επιγονατίδα του αριστερού του ποδιού, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταβεί στο νοσοκομείο. 

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε το Λιμενικό Φυλάκιο Όρμου Παναγιάς του Γ΄ Λιμενικού Τμήματος Νέου Μαρμαρά του Λιμεναρχείου Ιερισσού για τον τραυματισμό ενός 15χρονου αλλοδαπού (υπηκόου Βουλγαρίας) στη θαλάσσια περιοχή ¨ΤΡΑΝΗ ΑΜΜΟΥΔΑ¨ Αγίου Νικολάου Χαλκιδικής. Συγκεκριμένα, ο 15χρονος, κατά τη διάρκεια παιχνιδιού σε θαλάσσιο πάρκο, γλίστρησε, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του στην επιγονατίδα του αριστερού ποδιού. Στον 15χρονο αρχικά του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής, για ιατρική φροντίδα. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή του Όρμου Παναγιάς.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Χαλκιδική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Σπύρος Μπιμπίλας: «Σοκαρίστηκα όταν με αποκάλεσαν βρώμικο»
mpimpilas

«Ξήλωσαν» εκατοντάδες ξαπλώστρες και ομπρέλες από γνωστή παραλία στη Χαλκιδική