Τροχαίο ατύχημα από το οποίο υπήρξε και ένας τραυματισμός σημειώθηκε σήμερα το πρωί σε περιοχή της Χαλκιδικής.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 09:30 στο 4ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Πολυγύρου – Βραστάμων, με κατεύθυνση προς Πολύγυρο. Υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ένα ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας ηλικιωμένος άνδρας, εξετράπη της πορείας του, βγήκε από τον δρόμο και ανετράπη στο πλάι.
Από το ατύχημα, στο οποίο δεν ενεπλάκησαν άλλα οχήματα, τραυματίστηκε ο οδηγός του ΙΧ, για τον απεγκλωβισμό του οποίου επιχείρησε και η Πυροσβεστική, με 1 όχημα και 2 πυροσβέστες. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Πολυγύρου και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά.
Τραυματισμένος απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένος από ΕΙΧ όχημα και παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ύστερα από ανατροπή του οχήματος, στην επαρχιακή οδό Πολύγυρου - Βραστάμων. Επιχείρησαν 2 #πυροσβέστες με 1 όχημα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) November 27, 2025
* Φωτογραφία αρχείου
- Θεσσαλονίκη: Άγρια σεξουαλική παρενόχληση σε 39χρονη – Απείλησε να τη σκοτώσει
- Στη Θεσσαλονίκη σήμερα η εθνική μπάσκετ – Τι ώρα είναι το παιχνίδι με τη Ρουμανία
- Θεσσαλονίκη: «Φως» σε 4 κλοπές – Ξάφρισαν προϊόντα 1.000 ευρώ από σούπερ μάρκετ
- Θεσσαλονίκη: «Σούπερ μάρκετ» ναρκωτικών σε 3 διαμερίσματα – 4 συλλήψεις