Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Χαλκιδική

Θεσσαλονίκη: Γέμισαν κόσμο οι κοντινές παραλίες για τα πρώτα μπάνια (VIDEO)

Θεσσαλονίκη: Γέμισαν κόσμο οι κοντινές παραλίες για τα πρώτα μπάνια (VIDEO)
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Εκδρομή σε παραλίες γύρω από τη Θεσσαλονίκη, τη Χαλκιδική και την Πιερία

Με τον υδράργυρο να σκαρφαλώνει σήμερα στους 30 βαθμούς Κελσίου στο πρώτο ουσιαστικά καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο, δεν είναι λίγοι οι εκδρομείς στις παραλίες γύρω από τη Θεσσαλονίκη, τη Χαλκιδική και την Πιερία.

Οι κάτοικοι της πόλης αναζητούν μια κοντινή όαση δροσιάς και έχουν πάρει ήδη τις θέσεις τους στην παραλία, τόσο οι Θεσσαλονικείς όσο και οι Βαλκάνιοι που έχουν έρθει για να περάσουν το Σαββατοκύριακο, κάποιοι κάνουν ηλιοθεραπεία, και κάποιοι κάνουν τις βουτιές τους.

Ομαλή είναι η κίνηση των οχημάτων προς Χαλκιδική. Μέχρι το Λάκκωμα η κίνηση είναι χαμηλή με 60 – 70 χιλιόμετρα, ωστόσο μετά ο δρόμος ανοίγει και η κυκλοφορία των οχημάτων βελτιώνεται.

Νωρίς το πρωί υπήρξε μποτιλιάρισμα στο ύψος της Καλλικράτειας, όπου υπήρχε ένα φορτηγό το οποίο είχε ζημιά και ήταν στην άκρη, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο. Αυτή την ώρα το πρόβλημα έχει αποκατασταθεί.

Ομαλά εξελίσσεται και η κίνηση από την άλλη πλευρά της πόλης, για όσους κατευθύνονται προς τις ακτές της Πιερίας, όπου στα διόδια Μαλγάρων δεν καταγράφεται αυξημένη κίνηση.

Πηγή: ertnews

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Χαλκιδική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Η πλωτή πόλη για 80.000 κατοίκους – Το γιγαντιαίο πλοίο που θα ταξιδεύει τον κόσμο

Βέροια: Τηλεφωνική απάτη με δήθεν τροχαίο - Ζήτησαν 30.000 ευρώ