Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Χαλκιδική

Πολύνεκρο τροχαίο στη Χαλκιδική: Ξεκληρίστηκε οικογένεια – Νεκροί πατέρας, μάνα και παιδί

Πολύνεκρο τροχαίο στη Χαλκιδική: Ξεκληρίστηκε οικογένεια – Νεκροί πατέρας, μάνα και παιδί
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Aπό τη Μολδαβία τα θύματα του τροχαίου

Αδιανόητη τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα στη Χαλκιδική, καθώς έχασε τη ζωή του πριν από λίγο και ο πατέρας της οικογένειας το όχημα της οποίας ενεπλάκη σε τροχαίο νωρίτερα.

Συγκεκριμένα από σύγκρουση του ΙΧ στην οποία επέβαινε η οικογένεια από τη Μολδαβία με βυτιοφόρο στην επαρχιακή οδό Πολυγύρου – Αγίου Νικολάου, στο ύψος της Μεταμόρφωσης, έχασαν τη ζωή τους αρχικά η μητέρα και το βρέφος που επέβαιναν στο αυτοκίνητο, ενώ τραυματίστηκαν σοβαρά ο πατέρας και ακόμη ένα παιδί. 

Δυστυχώς όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο Νοσοκομείο Πολυγύρου, πριν από λίγο κατέληξε και ο πατέρας. 

Στο νοσοκομείο έχει μεταφερθεί και ο οδηγός του βυτιοφόρου.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με την ενημέρωση του Πυροσβεστικού Σώματος, το Κέντρο Επιχειρήσεων έλαβε κλήση περίπου στις 18:20 για σοβαρό τροχαίο που αφορούσε σύγκρουση βυτιοφόρου με επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο γονείς με τα δύο ανήλικα παιδιά τους και το οποίο είχε ξένες πινακίδες κυκλοφορίας. Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο προχώρησαν σε επιχείρηση απεγκλωβισμού, χρησιμοποιώντας ειδικό διασωστικό εξοπλισμό. 

Δείτε φωτογραφίες του τραγικού τροχαίου από το halkidikinews:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Χαλκιδική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Άκαρπες μέχρι τώρα οι έρευνες για τον 69χρονο που αγνοείται

Ζάκυνθος: Σχέδιο για τη διάσωση του Ναυαγίου – «Σπρώχνουν» τη θάλασσα 30 μέτρα πίσω