Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νέα πυρκαγιά: Καίγεται δάσος στη Νέα Πέραμο Αττικής

Σε ύφεση η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε τη Δευτέρα σε δασική και χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή Άκρες Μεγάρων

Ακόμη μια πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα και συγκεκριμένα σε δασική έκταση την περιοχή Καντήλι της Νέας Περάμου Αττικής. Επί τόπου έσπευσαν 30 πυροσβέστες με 12 οχήματα και εννέα άτομα πεζοπόρου τμήματος, ενώ ρίψεις νερού επιχειρούν τρία Καναντέρ, τέσσερα ελικόπτερα και τρία αεροσκάφη Πετζετέλ.

Σε ύφεση είναι το μεσημέρι της Τρίτης η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε τη Δευτέρα (11.40) σε δασική και χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή Άκρες Μεγάρων, κοντά στο πεδίο βολής, στους πρόποδες του όρους Πατέρα, χωρίς να απειλεί κατοικημένη περιοχή.

Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 12 οχήματα και εννέα άτομα πεζοπόρου τμήματος, ενώ από αέρος ρίψεις νερού επιχειρούν τρία πυροσβεστικά αεροσκάφη Πετζετέλ και τέσσερα ελικόπτερα.

Ως υπαίτιος για τη φωτιά συνελήφθη χθες, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ένας 52χρονος. Ο συλληφθείς οδηγείται την Τρίτη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, με την κατηγορία του εμπρησμού από αμέλεια. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στη διάρκεια αγροτικών εργασιών άναψε φωτιά, η οποία του ξέφυγε.

Στο μεταξύ, υπό μερικό έλεγχο τέθηκε το μεσημέρι (13.15) η φωτιά που εκδηλώθηκε στις 2.10 τη νύχτα σε χορτολιβαδική έκταση στα Χάρκια Ρεθύμνου. Επί τόπου βρίσκονται 15 οχήματα με 38 πυροσβέστες και 12 άτομα πεζοπόρου τμήματος.

Και στη Χερσόνησο Ηρακλείου, στην Τοπική Κοινότητα Ποταμιών, στις 07.25 της Τρίτης εκδηλώθηκε πυρκαγιά, που κατακαίει δασική έκταση. Επιχειρούν να τη σβήσουν επτά οχήματα με 18 πυροσβέστες και 11 άτομα πεζοπόρου τμήματος.

Την ίδια ώρα, υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε στις 13.30 η δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 09.00 της Τρίτης στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, στην περιοχή Προφήτης Ηλίας. Δύο οχήματα με τέσσερις πυροσβέστες παραμένουν στο σημείο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στόρμι Ντάνιελς για Τραμπ: Αν δεν ήταν αληθινή ιστορία, θα την είχα γράψει καλύτερα
Οι δικηγόροι του πρώην προέδρου των ΗΠΑ κατηγόρησαν την πρώην πορνοστάρ ότι επινόησε την ιστορία ότι ήρθε σε σεξουαλική επαφή με τον Τραμπ
Στόρμι Ντάνιελς για Τραμπ: Αν δεν ήταν αληθινή ιστορία, θα την είχα γράψει καλύτερα