Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Κατασχέθηκαν 380 κιλά αλιεύματα στη Νέα Μηχανιώνα

Θα διατεθούν σε ευαγή ιδρύματα

Έπειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε, βραδινές ώρες χθες, στην Ιχθυόσκαλα Νέας Μηχανιώνας, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής και συγκεκριμένα στη ράμπα φορτοεκφόρτωσης αλιευμάτων βεβαιώθηκαν οι κάτωθι παραβάσεις:

  • Μία (01) διοικητική παράβαση σε ιχθυέμπορο διότι δεν τηρούσε τις προδιαγραφές περί ιχνηλασιμότητας σε έντεκα (11) ιχθυοκιβώτια με ιχθύες “Mugil Cephalus” (Κέφαλος), σε πέντε (05) ιχθυοκιβώτια με κεφαλόποδα του είδους “Sepian Officinalis” (Σουπιά) και σε έντεκα (11) ιχθυοκιβώτια με ιχθύες του είδους “Gobius Spp” (Γωβιός) τα οποία κατασχέθηκαν.
  • Δύο (02) διοικητικές παραβάσεις σε εταιρεία εμπορίας αλιευμάτων διότι δεν τηρούσε τις προδιαγραφές περί ιχνηλασιμότητας σε είκοσι έξι (26) ιχθυοκιβώτια του είδους “Sardina Pilchardus” (Σαρδέλα) τα οποία κατασχέθηκαν.
  • Μία (01) αγορανομική παράβαση σε εταιρεία εμπορίας αλιευμάτων για κατοχή πενήντα έξι (56) κιλών ιχθύων του είδους “Lithognathus Mormyrus” (Μουρμούρα) μεγέθους 16-18 εκ. κάτω του ελάχιστου επιτρεπόμενου μεγέθους των 20εκ.

Από την Λιμενική Αρχή Νέας Μηχανιώνας βεβαιώθηκαν συνολικά τέσσερις (04) παραβάσεις και κατασχέθηκαν συνολικά τριακόσια ογδόντα (380) κιλά αλιεύματα τα οποία πρόκειται να διατεθούν σε ευαγή ιδρύματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εν αναμονή της απάντησης της Χαμάς για την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα
Πρόταση για «κατάπαυση του πυρός 40 ημερών» και απελευθέρωση χιλιάδων παλαιστίνιων φυλακισμένων σε αντάλλαγμα για την απελευθέρωση ομήρων
Εν αναμονή της απάντησης της Χαμάς για την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα