Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θανατηφόρα παράσυρση 39χρονου από νταλίκα έξω από τη Θεσσαλονίκη

Είχε σταματήσει στο πλάι για να λύσει τις διαφορές του με τον οδηγό άλλου οχήματος, έπειτα από μεταξύ τους ατύχημα - Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Ένα τροχαίο ατύχημα μεταξύ δύο αυτοκινήτων αποτέλεσε την αρχή του δυστυχήματος που συνέβη το πρωί λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη, όπου ένας 39χρονος έχασε τη ζωή του όταν παρασύρθηκε από νταλίκα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 39χρονος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 36χρονος. Οι δύο οδηγοί σταμάτησαν προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους και τότε ο 39χρονος παρασύρθηκε από τη νταλίκα. Σημειώνεται ότι στο περιστατικό τραυματίστηκε και ο 36χρονος οδηγός του άλλου οχήματος, ενώ ο 44χρονος οδηγός της νταλίκας έχει συλληφθεί από την αστυνομία.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της για το δυστύχημα το οποίο έγινε στο ύψος του Λουδία ποταμού, η Αστυνομία αναφέρει:

«Πρωινές ώρες σήμερα , στο 480,1 χλμ Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης (ύψος Λουδία ποταμού), Δ.Χ.Φ. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 44χρονος ημεδαπός, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 39χρονο ημεδαπό και ελαφρύτερα 36χρονο αλλοδαπό.

» Οι παθόντες βρίσκονταν εκτός των οχημάτων τους, τα οποία είχαν σταθμεύσει στη Λ.Ε.Α. λόγω εμπλοκής τους σε μεταξύ τους τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών.

» Ο 44χρονος οδηγός του οχήματος συνελήφθη.

» Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Θεσσαλονίκης».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Πετρουλάκης: 27.500 εν ενεργεία στρατιωτικοί υπό διωγμό, μετά τα 50 τους χρόνια
Τι ειπώθηκε σε συνάντηση που είχε η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας με τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή της «Ελληνικής Λύσης»
Νίκος Πετρουλάκης: 27.500 εν ενεργεία στρατιωτικοί υπό διωγμό, μετά τα 50 τους χρόνια