Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Εξιχνίαση ένοπλης ληστείας σε κατάστημα στην Καλαμαριά

Δικογραφία σε βάρος 35χρονου

Σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς, σε βάρος 35χρονου ημεδαπού για «Ληστεία», διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, μαζί με έτερους συνεργούς του, εισήλθαν σε κατάστημα εστίασης στην περιοχή της Καλαμαριάς και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν από τους υπάλληλους (210) ευρώ, (3) κινητά τηλέφωνα και (1) πορτοφόλι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο 35χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας την 02-07-2016, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε, ένταλμα σύλληψης κ. Ανακριτή Θεσσαλονίκης για ληστεία, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο αφαιρέθηκε κατά την τέλεση της ληστείας στο κατάστημα εστίασης.

Σύλληψη για εκκρεμή καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς, βραδινές ώρες της 05-07-2016, 55χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε μία (1) απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε έκτιση υπολοίπου ποινής κάθειρξης άνω των (9) ετών, για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, απλή συνέργεια σε ληστεία, παράνομη κατοχή όπλων και πυρομαχικών και παράβαση υγειονομικής διάταξης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μητσοτάκης: Μετά το Πάσχα στην Τήνο θέτει σε εκλογική μάχη τον μηχανισμό της ΝΔ
Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη διπλή περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Περιφέρεια θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη και την Παρασκευή
Μητσοτάκης: Μετά το Πάσχα στην Τήνο θέτει σε εκλογική μάχη τον μηχανισμό της ΝΔ