Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ζευγάρι «βαρόνων» κοκαΐνης (φωτο)

Για ηγετικά στελέχη κυκλώματος εμπορίας κοκαΐνης κάνει λόγο η αστυνομία

Στον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο ηγετικών στελεχών κυκλώματος εμπορίας κοκαΐνης έφτασαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έπειτα από πολύμηνη έρευνα.

Πρόκειται για 49χρονο και την 48χρονη σύντροφό του, σε βάρος των οποίων, καθώς και σε βάρος δύο ακόμη ατόμων 31 και 50 ετών, σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Πιο συγκεκριμένα, έπειτα απο έρευνα για οργανωμένο κύκλωμα κατοχής και διακίνησης ποσοτήτων κοκαΐνης στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, χθες, Παρασκευή 08-07-2016, εντοπίσθηκε στο κέντρο της πόλης ο 49χρονος να προμηθεύει με ποσότητα κοκαΐνης έναν 31χρονο.

Ο 31χρονος επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο όπου τον ανέμενε ένας 50χρονος. Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε από την αστυνομία και σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του 31χρονου ποσότητα κοκαΐνης βάρους 1,6 γραμμαρίων, ενώ ο 50χρονος απέρριψε κατά τη στιγμή του ελέγχου ένα μικρόδεμα κοκαΐνης βάρους 0,3 γραμμαρίων.

Ο 49χρονος και η 48χρονη σύντροφός του, οι οποίοι παραλάμβαναν, αποθήκευαν και διακινούσαν τις κατεχόμενες από το κύκλωμα ποσότητες κοκαΐνης, συνελήφθησαν μετά την προαναφερόμενη αγοραπωλησία, ενώ στην κατοχή τους καθώς και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε δύο οικίες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων:

Μικροποσότητες κοκαΐνης, ναρκωτικά δισκία, πλαστικά φιαλίδια φαρμακευτικού σκευάσματος εντός των οποίων απέκρυπταν και μετέφεραν τις ποσότητες κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των 54.050 ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών και 6 κινητά τηλέφωνα, που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους,

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πέθανε ξαφνικά 44χρονη γυναίκα ενώ έκανε βόλτα - Κατέρρευσε μπροστά στο γιο της
Η άτυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, είχε βγει βόλτα στην αγορά μαζί με το μικρότερο παιδί της – Κατέρρευσε στη μέση του δρόμου
Πέθανε ξαφνικά 44χρονη γυναίκα ενώ έκανε βόλτα - Κατέρρευσε μπροστά στο γιο της