Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αγνοείται από το βράδυ της Κυριακής 16χρονη στο Ρέθυμνο

Εκτεταμένες έρευνες είναι σε εξέλιξη για τον εντοπισμό της - Μένει μόνιμα στην Αγγλία και είχε έρθει για καλοκαιρινές διακοπές

Εκτεταμένες έρευνες είναι σε εξέλιξη στο Ρέθυμνο για τον εντοπισμό 16χρονης, η οποία αγνοείται από το βράδυ της Κυριακής.

Οι έρευνες, στις οποίες συμμετέχουν κλιμάκια της ΕΜΑΚ, με ειδικό σκύλο για περιπτώσεις εντοπισμού, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της ΕΛΑΣ και κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής Αμαρίου, εστιάζονται στην περιοχή Κουρούτες.

Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΑΜΠΕ στην περιοχή, η κοπέλα, η οποία είχε πάει βόλτα με φίλες της, έφυγε από την παρέα της αργά το απόγευμα και ενώ οι φίλες της επέστρεψαν στα σπίτια τους, η ίδια εξαφανίστηκε.

Πρόκειται για 16χρονη, η οποία μένει μόνιμα στην Αγγλία και τις τελευταίες ημέρες είχε έρθει για καλοκαιρινές διακοπές στο Αμάρι, τόπο καταγωγής της μητέρας της.

Μιλώντας στο ΑΜΠΕ ο δήμαρχος Αμαρίου Παντελής Μουρτζανός ανέφερε ότι η ευρύτερη περιοχή δεν κρύβει κινδύνους, γι' αυτό υπάρχει η αισιοδοξία η νεαρή να έχει χάσει τον προσανατολισμό της, αφού, σύμφωνα με μαρτυρίες πήγε να δει ένα κοπάδι με πρόβατα, καθώς η βόλτα που έκαναν με τις φίλες της ήταν σε αγροτική περιοχή.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, οι έρευνες συνεχίζονται χωρίς να έχουν βρεθεί ίχνη της κοπέλας, ενώ σχετικές ανακοινώσεις γνωστοποιούν πως όταν χάθηκε φορούσε κοντό λευκό παντελόνι και μπλε μπλούζα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βελόπουλος για Φλώρο: Όσοι ψηφίσατε το γάμο ομοφυλοφίλων δίνετε λαβή σε ακραίους
Συνοδεία της φρουράς της Βουλής απομακρύνθηκε ο ανεξάρτητος βουλευτής, μετά την επίθεση στον Γραμμένο στη Ελληνικής Λύσης
Βελόπουλος για Φλώρο: Όσοι ψηφίσατε το γάμο ομοφυλοφίλων δίνετε λαβή σε ακραίους