Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Φρίκη: Χτύπησε και έκαψε δύο σκυλιά στο κυνοκομείο

Στον εισαγγελέα οδηγείται 37χρονος συμβασιούχος δημοτικός υπάλληλος στις Σέρρες

Στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Σερρών οδηγείται 37χρονος που κατηγορείται ότι χτύπησε και έκαψε δύο σκυλιά που φιλοξενούνταν στο δημοτικό κυνοκομείο Σερρών.

Όπως έγινε γνωστό, το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, όταν ο συμβασιούχος δημοτικός υπάλληλος πήγε να ταΐσει τα αδέσποτα σκυλιά του κυνοκομείου. Ο ίδιος, ισχυριζόμενος ότι δύο απ' αυτά τον επιτέθηκαν και τον δάγκωσαν, φέρεται ότι τα χτύπησε με ξύλο μέχρι θανάτου και στη συνέχεια τα έβαλε φωτιά.

Συνάδελφοί του φαίνεται ότι αργότερα αντίκρισαν αποτεφρωμένα τα άτυχα ζώα, ειδοποιώντας τις Αστυνομικές Αρχές. Ακολούθησε η σύλληψη του 37χρονου, ενώ σε έρευνα που έγινε βρέθηκαν πάνω του δέκα ναρκωτικά χάπια, τα οποία ο συλληφθείς φέρεται ότι κατείχε χωρίς την προβλεπόμενη ιατρική συνταγή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους
Δράση μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της τέχνης και του σχολείου τους
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους