Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 63χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Σειρά συλλήψεων από την αστυνομία στη Θεσσαλονίκη για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα, αλλά και ναρκωτικά

Σε συνολικά 11 συλλήψεις προχώρησαν κατά το τελευταίο 24ωρο αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο ελέγχων για την αντιμετώπιση διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών, τον εντοπισμό και σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας, Άμεσης Δράσης και Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν:

έξι άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα. Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις σύλληψης:

i) 63χρονου αλλοδαπού, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μενεμένης, βραδινές ώρες της 01-08-2016, δυνάμει Βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, με το οποίο διατάσσει τη σύλληψη του για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.

ii) 35χρονου ομογενή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άνω Πόλης – Αγίου Παύλου, μεσημβρινές ώρες χθες, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4 ετών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και απόπειρα κλοπής.

5 άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων ουσιών, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν ποσότητες ψυχοτρόπων ουσιών. Μεταξύ αυτών και 26χρονος, που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μικροδέμα κοκαΐνης συνολικού βάρους 1,1 γραμμαρίων, ένα μικροδέμα κάνναβης συνολικού βάρους 8,4 γραμμαρίων και πέντε σπόροι χασίς συνολικού βάρους 0,2 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε το ταξίδι για τη Μασσαλία με το ιστιοφόρο «Belem» (ΦΩΤΟ)
Το ταξίδι της για τη Μασσαλία ξεκίνησε η Ολυμπιακή Φλόγα από το λιμάνι του Πειραιά με το εμβληματικό ιστιοφόρο Belem
Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε το ταξίδι για τη Μασσαλία με το ιστιοφόρο «Belem» (ΦΩΤΟ)
Θεσσαλονίκη: Πυκνώνει το μυστήριο με την εξαφάνιση του ρεμπέτη της Αριστοτέλους
Στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» μίλησε o φίλος του και τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανό τον Περικλή Τσιάπανο
Θεσσαλονίκη: Πυκνώνει το μυστήριο με την εξαφάνιση του ρεμπέτη της Αριστοτέλους