Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Προσπάθησε να ανοίξει με κατσαβίδι δύο αυτοκίνητα

Συνελήφθη από την αστυνομία ένας 41χρονος, ο οποίος δεν κατάφερε να κλέψει κάτι από τα οχήματα, αλλά τους προκάλεσε φθορές

Συνελήφθη χθες (07-08-2016) το βράδυ στην Βέροια από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, 41χρονος ημεδαπός, καθώς κατελήφθη από τους αστυνομικούς τη στιγμή που επιχειρούσε να διαρρήξει με κατσαβίδι την πόρτα οχήματος ιδιοκτησίας 45χρονου ημεδαπού. Πάντως, ο συλληφθείς δεν κατάφερε να αφαιρέσει οτιδήποτε από το αυτοκίνητο, στο οποίο ωστόσο προκάλεσε φθορές.

Από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι λίγο νωρίτερα στην ίδια περιοχή διέρρηξε με την ίδια μέθοδο όχημα ιδιοκτησίας 19χρονου ημεδαπού, χωρίς όμως να αφαιρέσει οτιδήποτε, προκαλώντας επίσης φθορές στο όχημα.

Στην κατοχή του 41χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κατσαβίδι, ενώ επίσης σε έρευνα που έγινε σε αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα ρόπαλο και ένα ακόμα κατσαβίδι. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

exodos-pasha
Κορυφώνεται η έξοδος του Πάσχα: Γεμάτα τα πλοία, αυξημένη κίνηση στους δρόμους
Αυξημένη η κίνηση στο εθνικό οδικό δίκτυο, με τα υπεραστικά λεωφορεία να έχουν προγραμματίσει δεκάδες έκτακτα δρομολόγια
Κορυφώνεται η έξοδος του Πάσχα: Γεμάτα τα πλοία, αυξημένη κίνηση στους δρόμους