Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αναβλήθηκε για τις 17/8 η δίκη των Σεϊσίδη - Σακκά

Λόγω της απουσίας τριών αστυνομικών - μαρτύρων κατηγορίας - Ότι ξυλοκοπήθηκαν από την αστυνομία κατήγγειλε ο Κ. Σακκάς

Αναβλήθηκε για τις 17 Αυγούστου από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας η δίκη του Μάριου Σεισίδη και του Κώστα Σακκά, λόγω της απουσίας τριών αστυνομικών - μαρτύρων κατηγορίας.

Οι δύο κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν τα αδικήματα της κλοπής (αφορά το αυτοκίνητο με το οποίο κυκλοφορούσαν στην περιοχή της Λακωνίας), της πλαστογραφίας (αφορά τις ταυτότητες και τις πινακίδες κυκλοφορίας), της αντίστασης κατά της αρχής, της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης και δύο παραβάσεων του ΚΟΚ.

Στην αρχή της διαδικασίας, ο ο Κώστας Σακκάς, ανέφερε στο δικαστήριο ότι «ξυλοκοπηθήκαμε και από την άλλη κατηγορούν εμάς», ενώ και οι δύο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες. Παράλληλα, ο συνήγορος των κατηγορουμένων Δημήτρης Κατσαρής, ανέφερε ότι η υπεράσπιση δεν έχει λάβει γνώση της δικογραφίας.

Σημειώνεται, ότι τα μέτρα ήταν δρακόντεια στο κτίριο 7 στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και οι αστυνομικοί επέτρεπαν την είσοδο στην δικαστική αίθουσα μόνο σε περιορισμένο αριθμό πολιτών, συνηγόρων και δημοσιογράφων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Πανελλήνιο ρεκόρ στα 200 μέτρα ύπτιο από τον Απόστολο Χρήστου
Ο Απόστολος Χρήστου συνδύασε την 31η του νίκη σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης με νέο πανελλήνιο ρεκόρ στα 200 μέτρα ύπτιο
Θεσσαλονίκη: Πανελλήνιο ρεκόρ στα 200 μέτρα ύπτιο από τον Απόστολο Χρήστου