Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στο Λιμεναρχείο Αίγινας κρατείται ο οδηγός του ταχύπλοου

Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Αίγινας για τις πρώτες βοήθειες και με ελικόπτερο θα διακομιστούν σε νοσοκομείο της Αθήνας

Στο Λιμεναρχείο Αίγινας κρατείται ο οδηγός του ταχύπλοου που εμβόλισε τη λάντζα με τους παραθεριστές, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρεις επιβάτες και να τραυματιστούν άλλοι τρεις. Νεκροί είναι ο χειριστής της λάντζας, ένα παιδάκι 2 ετών και ένας άνδρας, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ακόμη γίνει γνωστά, και εξετάζεται αν είναι ο πατέρας του παιδιού.

Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Αίγινας για τις πρώτες βοήθειες και με ελικόπτερο θα διακομιστούν σε νοσοκομείο της Αθήνας. Στο Κέντρο Υγείας έχουν μεταφερθεί και οι υπόλοιποι επιβάτες της λάντζας, οι οποίοι έχουν μικροτραυματισμούς, αλλά κυρίως έχουν υποστεί ισχυρό σοκ.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες από το Λιμενικό, φαίνεται το ταχύπλοο που είναι 8 μέτρων με ισχυρές μηχανές και καμπίνα κινείτο με μεγάλη ταχύτητα έπεσε με δύναμη πάνω στη λάντζα, την έκοψε στη μέση και την ανέτρεψε.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Αίγινας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ