Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Την Παρασκευή η απολογία του 76χρονου για την τραγωδία στην Αίγινα

Ζήτησε και πήρε 48ωρη προθεσμία και ως τότε θα παραμείνει κρατούμενος στο λιμεναρχείο Πειραιά

Αποχώρησε συνοδεία ισχυρής δύναμης του λιμενικού ο 76χρονος κατηγορούμενος για τη ναυτική τραγωδία στην Αίγινα, που έγινε χθες το μεσημέρι.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε και πήρε 48ωρη προθεσμία και θα απολογηθεί την Παρασκευή στην Ε' τακτική ανακρίτρια, ενώ ως τότε θα παραμείνει κρατούμενος στο λιμεναρχείο Πειραιά. Παρών στα δικαστήρια Πειραιά ήταν και ο συνήγορός του, Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Ο 76χρονος οδηγήθηκε το πρωί στα δικαστήρια του Πειραιά κάτω από έντονες αποδοκιμασίες από συγγενείς θυμάτων της ναυτικής τραγωδίας, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 4 ατόμων και τον τραυματισμό 16.

Οι συγγενείς θυμάτων που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια του επιτέθηκαν φραστικά ενώ του πέταξαν και αντικείμενα μόλις αυτός κατέβηκε από το όχημα του λιμενικού σώματος συνοδεία ισχυρής δύναμης.

Ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πειραιά Ηλίας Μπογιόκας έχει ξεκινήσει από το πρωί τη νεκροτομή στα δύο πρώτα θύματα της τραγωδίας. Οι άλλες δύο σοροί αναμένονται το αργότερο έως το απόγευμα ή αύριο το πρωί και ο κ. Μπογιόκας θα αποφανθεί για τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο τους τέσσερις ανθρώπους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σοκολάτα: «Τσουχτερή» για αγρότες και καταναλωτές η τιμή του κακάο
Δεδομένου ότι οι τιμές σε δημοφιλή προϊόντα σοκολάτας έχουν ανέβει έως και 50% από πέρυσι, ορισμένοι αναλυτές προειδοποιούν ότι μπορεί να εξελιχθεί...
Σοκολάτα: «Τσουχτερή» για αγρότες και καταναλωτές η τιμή του κακάο