Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Τέσσερις συλλήψεις για παράνομα τυχερά παιχνίδια

Πραγματοποιήθηκαν έπειτα από ελέγχους της αστυνομίας σε δύο καταστήματα στη Σταυρούπολη και την Ανάληψη

Σε συνολικά τέσσερις συλλήψεις για διενέργεια παράνομων τυχερών παιχνιδιών προχώρησε η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη χθες, Τετάρτη, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις.

Πιο αναλυτικά, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σταυρούπολης συνέλαβαν χθες έπειτα από έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, δύο άτομα ηλικίας 25 και 44 ετών, για παράβαση του Νόμου περί παιγνίων. Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε, ότι ο πρώτος, ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία ηλεκτρονικό υπολογιστή, στον οποίον διενεργούνταν απαγορευμένα παίγνια από τον δεύτερο. Επίσης, κατά τη διενέργεια του ελέγχου, εντοπίστηκαν εντός του καταστήματος και κατασχέθηκαν συνολικά, 2.200 κουπόνια που αντιστοιχούσαν σε τυχερό παίγνιο, 418 τεμάχια στιγμιαίων λαχείων, χάρτινος επιτοίχιος τροχός και το χρηματικό ποσό των 122,10 ευρώ.

Παράλληλα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αναλήψεως, έκαναν έλεγχο τις πρωινές ώρες χθες σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, κατά τον οποίο διαπιστώθηκε ότι, 52χρονος, ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία ηλεκτρονικό υπολογιστή, στον οποίο, διενεργούνταν απαγορευμένα παίγνια από 58χρονο. Οι προαναφερόμενοι συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί παιγνίων. Έπειτα από έρευνα στο κατάστημα βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 55 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ