Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Στη «φάκα» η λησταρχίνα τραπεζών

Η αστυνομία συνέλαβε την λησταρχίνα δύο τραπεζών με… σημειώματα

Συνελήφθη χθες το απόγευμα σε περιοχή του δήμου Θερμαϊκού η γυναίκα που λήστευε τράπεζες στη Θεσσαλονίκη με απειλητικά σημειώματα.

Πρόκειται για γυναίκα, ηλικίας 41 ετών, η οποία διέπραξε δύο ληστείες στις 12 και 22 Αυγούστου σε υποκαταστήματα τραπεζών στην Επανομή και την Περαία. Και στις δύο ληστείες επέδειξε γραπτό απειλητικό σημείωμα στους ταμίες και απέσπασε συνολικά χρηματικό ποσό που υπερβαίνει τις 30 χιλιάδες ευρώ.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι της οι αστυνομικοί εντόπισαν περίπου 20 χιλιάδες ευρώ.

Αναλυτικά σε σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται:

«Εξιχνιάστηκαν, έπειτα από μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, δύο περιπτώσεις ληστειών σε υποκαταστήματα τράπεζας, που έλαβαν χώρα κατά το περασμένο δεκαήμερο, με την επίδειξη απειλητικών σημειωμάτων.

» Ταυτοποιήθηκε ως δράστιδα, 41χρονη ημεδαπή, η οποία συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από αστυνομικούς της παραπάνω Υπηρεσίας, χθες (22-08-2016), σε περιοχή του Δήμου Θερμαϊκού και σε βάρος της σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της ληστείας κατ’ εξακολούθηση.

» Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η συλληφθείσα, στις 12 και 22-08-2016, εισήλθε σε υποκαταστήματα τράπεζας, στις περιοχές Επανωμής και Περαίας αντίστοιχα, όπου επιδεικνύοντας και στις δύο περιπτώσεις, γραπτό απειλητικό σημείωμα σε ταμεία των υποκαταστημάτων, απέσπασε συνολικά, το χρηματικό ποσό των 30.840 ευρώ.

» Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της 41χρονης, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 19.750 ευρώ, ενώ επιπλέον κατασχέθηκε, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ως μέσο προσέγγισης και διαφυγής.

» Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί αρμοδίως».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αγγελούδης: Έρχονται νέες θέσεις πάρκινγκ στη Θεσσαλονίκη – Ο «μίνι» απολογισμός
«Η Θεσσαλονίκη θα έχει άλλη εικόνα την επόμενη πενταετία», δήλωσε ο Στέλιος Αγγελούδης αναφερόμενος στα έργα που έχουν ξεκινήσει και σε αυτά που θα...
Αγγελούδης: Έρχονται νέες θέσεις πάρκινγκ στη Θεσσαλονίκη – Ο «μίνι» απολογισμός
Παναγιώτης Κοκκόρης: «Ο e-ΕΦΚΑ αλλάζει καθημερινά προς όφελος των πολιτών»
«Ο e-ΕΦΚΑ αλλάζει καθημερινά προς όφελος των εκατομμυρίων ασφαλισμένων και συνταξιούχων του», αναφέρει σε άρθρο του για το TyposThes ο κ. Κοκκόρης
Παναγιώτης Κοκκόρης: «Ο e-ΕΦΚΑ αλλάζει καθημερινά προς όφελος των πολιτών»