Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Πάνω από μια... ντουζίνα συλλήψεις για ναρκωτικά και έγγραφα

Συνολικά 13 άτομα συνελήφθησαν από την αστυνομία στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο 24ωρο στο πλαίσιο σχετικών ελέγχων

Σε μπαράζ συλλήψεων για κατοχή ναρκωτικών και εκκρεμή διωκτικά έγγραφα, προχώρησαν το τελευταίο 24ωρο αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας, Άμεσης Δράσης και Αστυνομίας Θεσσαλονίκης. Συνολικά συνελήφθησαν 13 άτομα, στο πλαίσιο των ελέγχων που γίνονται για την αντιμετώπιση διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών, τον εντοπισμό και σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν:

- 9 άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες, για παραβάσεις του Νόμου «Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλων διατάξεων». Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης 31χρονου ημεδαπού και τριών αλλοδαπών ηλικίας 29, 24 και 21 ετών, οι οποίοι κατείχαν και απέκρυπταν τέσσερις 4 συσκευασίες κάνναβης, συνολικού βάρους 75,15 γραμμαρίων.

- 4 άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα. Μεταξύ των συλληφθέντων και 37χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 4 ετών, 6 μηνών και 5 ημερών, για παραβάσεις των Νόμων περί Αλλοδαπών και Εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλων διατάξεων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία η Ελλάδα σε 9 κρίσιμους δείκτες
H κάλυψη της απόστασης των εισοδημάτων των Ελλήνων πολιτών από τα αντίστοιχα της Ε.Ε., που γιγαντώθηκε στην περίοδο των μνημονίων, δεν θα είναι...
Τελευταία η Ελλάδα σε 9 κρίσιμους δείκτες