Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τραγικός θάνατος 47χρονου – Τον σκότωσε φίλος του στο κυνήγι

Τραγική κατάληξη είχε το κυνήγι στην Έδεσσα

Τραγική κατάληξη είχε το κυνήγι αγριόχοιρων για μια παρέα δώδεκα ανδρών στην αγροτική περιοχή “Λύκοι” της Έδεσσας, όταν λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι ένας από αυτούς, ηλικίας 52 ετών, πυροβόλησε και τραυμάτισε με την κυνηγετική του καραμπίνα 47χρονο φίλο του καθώς θεώρησε ότι πρόκειται για θήραμα.

Τον 47χρονο μετέφεραν οι φίλοι του με ΙΧ αυτοκίνητο στο Γενικό Νοσοκομείο Έδεσσας. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άτυχος άνδρας που έφερε σοβαρό τραύμα στο θώρακα υπέκυψε.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί εάν ο 47χρονος φορούσε κάποιο διακριτικό. Ο 52χρονος συνελήφθη, ενώ η υπόθεση ερευνάται από το ΤΑ Έδεσσας.

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ: «Σήμερα (01-10-2016) την 11.45 ώρα, στους Λύκους Έδεσσας Πέλλας, σε δασώδη περιοχή, 47χρονος ημεδαπός που είχε μεταβεί για κυνήγι με ομάδα ατόμων, τραυματίστηκε θανάσιμα από κυνηγετική καραμπίνα που έφερε 52χρονος ημεδαπός της ίδιας ομάδας, ο οποίος συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Επίσης κατασχέθηκε η κυνηγετική καραμπίνα που κατείχε νόμιμα. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Έδεσσας». 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ