Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κως: Στο οίκημα όπου διέμενε η οικογένεια του Μπεν στρέφονται οι έρευνες

Δεν έχουν προκύψει στοιχεία που να τεκμηριώνουν τη μαρτυρία ότι το παιδί σκοτώθηκε από οδηγό εκσκαφέα που πραγματοποιούσε εργασίες

Σε δωμάτιο που έχει χτιστεί μετά την εξαφάνιση του Μπεν, στο οίκημα όπου διέμενε η οικογένειά του, στρέφεται το ενδιαφέρον των Βρετανών αστυνομικών, που συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση στην Κω.

Μέχρι τώρα, παρά τις προσπάθειες των αστυνομικών και των ειδικών επιστημόνων, δεν έχουν προκύψει στοιχεία που να τεκμηριώνουν τη μαρτυρία που έχουν στη διάθεσή τους οι Βρετανοί, σύμφωνα με την οποία το παιδί σκοτώθηκε από οδηγό εκσκαφέα που πραγματοποιούσε εργασίες στην περιοχή.

Από προχθές, το ερευνητικό ενδιαφέρον έχει εστιαστεί στο οίκημα όπου έμενε η οικογένεια. Για τον λόγο αυτό οι Βρετανοί αστυνομικοί ζήτησαν και πήραν άδεια για την κατεδάφιση του συγκεκριμένου δωματίου έτσι ώστε να διενεργήσουν έρευνες οι οποίες θα γίνουν με ειδικό μηχάνημα.

Πιθανόν η κατεδάφιση του δωματίου να γίνει και σήμερα ενώ παράλληλα συνεχίζονται οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, οι οποίες ξεκίνησαν πριν από εννέα ημέρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μαρίνα Σάττι: Είναι σαν κατασκήνωση αυτές οι μέρες εδώ για τη Eurovision
H Μαρίνα Σάττι, ευδιάθετη και χαμογελαστή, περπάτησε στο Τιρκουάζ Χαλί (Turquoise Carpet) και συνομίλησε με τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους
Μαρίνα Σάττι: Είναι σαν κατασκήνωση αυτές οι μέρες εδώ για τη Eurovision