Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Έκλεψε χρυσαφικά, χρήματα και συσκευές από σπίτια σε Φίλυρο και Πολίχνη

Συνελήφθη από την αστυνομία 35χρονος διαρρήκτης - Είχε ασκήσει και σωματική βία σε βάρος ιδιοκτήτη κατοικίας από την οποία έκλεψε

Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έπειτα από έρευνα ταυτοποίησαν τα στοιχεία δράστη περιπτώσεων ληστείας και κλοπής που έλαβαν χώρα κατά τους μήνες Σεπτέμβριο και Αύγουστο του τρέχοντος έτους, στις περιοχές Φιλύρου και Πολίχνης αντίστοιχα.

Πρόκειται για 35χρονο ομογενή, ο οποίος στα τέλη Σεπτεμβρίου εισήλθε με συνεργούς του, σε οικία 50χρονου ημεδαπού στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης, απ’ όπου αφαίρεσαν χρυσαφικά και ηλεκτρικές συσκευές. Κατά τη διαφυγή τους έγιναν αντιληπτοί από τον παθόντα και την οικογένειά του που επέστρεφαν στο σπίτι και με χρήση σωματικής βίας σε βάρος του 50χρονου, απέσπασαν μία τσάντα και τράπηκαν σε φυγή.

Eπίσης από τέλος Ιουλίου μέχρι και το τέλος Αυγούστου ο δράστης αφού εισήλθε παράνομα σε διαμέρισμα της Πολίχνης, αφαίρεσε από το εσωτερικό ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα κοσμήματα.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, παρουσία δικαστικής Αρχής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών, οπότε και συνελήφθη ο 35χρονος άντρας.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας