Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Δουλειά «από μέσα» - Υπάλληλος έκλεψε μηχανήματα 80.000€

Δικογραφία από την αστυνομία σε βάρος ενός 30χρονου ο οποίος ήταν υπάλληλος σε μια από τις δύο εταιρείες

Σε περίπου €80.000 υπολογίζεται η λεία των κλοπών που είχε κάνει ένας 30χρονος από δύο εταιρείες που βρίσκονται στην περιοχή της Θέρμης. Μάλιστα, ο 30χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, ήταν υπάλληλος μιας από τις εταιρείες τις οποίες έκλεψε.

Αναλυτικά, αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, εξιχνίασαν τις κλοπές που έγιναν σε δύο εταιρείες, που βρίσκονται στην περιοχή της Θέρμης.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 30χρονου ημεδαπού – υπαλλήλου μιας εκ των δύο εταιρειών, για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο προαναφερόμενος, το Μάρτιο του 2016, εισήλθε στις παραπάνω εταιρείες, οι οποίες συστεγάζονται και αφαίρεσε από τη μία, οθόνες, διάφορα μηχανήματα κ.α., συνολικής αξίας περίπου 80.000 ευρώ, καθώς και διάφορα δεδομένα εργασιών, που ήταν αποθηκευμένα στα παραπάνω μηχανήματα, ενώ από την έτερη εταιρεία αφαίρεσε δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Σημειώνεται ότι ο 30χρονος, προκειμένου να αποπροσανατολίσει τις έρευνες των Αρχών, χρησιμοποίησε ενοικιαζόμενο όχημα, το οποίο μίσθωσε σε όνομα έτερου προσώπου.

Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, βρέθηκαν σε οικία του 30χρονου, και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.

Η σχετική δικογραφία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ