Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Χαλκιδική: Είχε στο σπίτι του αυτοσχέδιο εργαστήριο καλλιέργειας κάνναβης (φωτο)

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Συνελήφθη από την αστυνομία ένας 31χρονος που καλλιεργούσε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο 5 δενδρύλλια κάνναβης

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός 31χρονου ημεδαπού για υδροπονική καλλιέργεια και διακίνηση κάνναβης.

Ειδικότερα, χθες (12-10-2016) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, ο προαναφερόμενος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε αυτοσχέδιο εργαστήριο που είχε εγκαταστήσει σε δωμάτιο, 5 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 60 εκατοστών σε ισάριθμα πλαστικά δοχεία, τα οποία κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, στους χώρους του σπιτιού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• 2 συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 103 γραμμάριων,

• μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,

• χρηματικό ποσό των 4.030 Ευρώ και

• ένα κινητό τηλέφωνο

Επίσης κατασχέθηκε ο ειδικός εξοπλισμός που χρησιμοποιούσε για την καλλιέργεια της κάνναβης και αποτελούνταν από λάμπες θερμότητας, χρονοδιακόπτες, αφυγραντήρες, λιπάσματα κ.α.

Ο συλληφθείς με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Δεκάλεπτο μπλόκο σε λίγο στον Περιφερειακό – Σε ποιο σημείο θα κλείσει
Ολικός αποκλεισμός κυκλοφορίας λόγω εργασιών που πραγματοποιούνται για την κατασκευή του Fly Over
Θεσσαλονίκη: Δεκάλεπτο μπλόκο σε λίγο στον Περιφερειακό – Σε ποιο σημείο θα κλείσει