Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αστυνομικοί προσήγαγαν μαθητές για καταλήψεις σε σχολεία

Έκαναν έφοδο στο σχολικό συγκρότημα στο οποίο στεγάζονται το 5ο και το 6ο Λύκειο Λαμίας

Έληξε η κατάληψη σε δύο σχολικά συγκροτήματα της Φθιώτιδας, με παρέμβαση εισαγγελέα. Τα ξημερώματα, αστυνομικοί, παρουσία εισαγγελέα, κύκλωσαν το σχολικό συγκρότημα στο οποίο στεγάζονται το 5ο και το 6ο Λύκειο Λαμίας και προσήγαγαν 10 μαθητές και έναν γονιό.

Την ίδια ώρα, αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο σχολικό συγκρότημα που στεγάζει το 2ο ΕΠΑΛ Λαμίας, για το Νυχτερινό Γυμνάσιο και Λύκειο, από όπου προσήγαγαν τέσσερις μαθητές.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε ταυτοποίηση των προσαχθέντων, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι τις πρώτες πρωινές ώρες ενώ αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία για τον σχηματισμό δικογραφιών. Έξω από το κτήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας συγκεντρώθηκαν γονείς των μαθητών και περίμεναν τις εξελίξεις. Σημειώνεται ότι πριν από λίγες μέρες, με παρέμβαση εισαγγελέα, έληξε η κατάληψη και στο πρώτο ΕΠΑΛ Λαμίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χαμάς: Στη δημοσιότητα βίντεο με δύο ζωντανούς Ισραηλινούς ομήρους
Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι δύο όμηροι λένε ότι ελπίζουν σε μια συμφωνία για την απελευθέρωση τους, αλλά και την απελευθέρωση των άλλων...
Χαμάς: Στη δημοσιότητα βίντεο με δύο ζωντανούς Ισραηλινούς ομήρους
Σακελλαρίδης: Να πετύχουμε το μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό στις ευρωεκλογές
«Το σημαντικό για τη Νέα Αριστερά, είναι να δώσουμε τη μάχη των Ευρωεκλογών και να πετύχουμε το μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό», δήλωσε ο Γ. Σακελλαρίδης
Σακελλαρίδης: Να πετύχουμε το μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό στις ευρωεκλογές