Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Έδεσαν ζευγάρι ηλικιωμένων και πήραν χρήματα και χρυσαφικά

Ταυτοποιήθηκαν από την αστυνομία οι δράστες της διάρρηξης και ληστείας που σημειώθηκε το Σεπτέμβριο σε περιοχή του Κιλκίς

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 40χρονου υπηκόου Αλβανίας ο οποίος μαζί με συνεργό του είχαν ληστέψει ζευγάρι ηλικιωμένων σε περιοχή του Κιλκίς τον Σεπτέμβριο του 2015.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 40χρονος άνδρας μαζί με τον συνεργό του, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ταυτοποιηθεί, τα ξημερώματα της 23ης Σεπτεμβρίου διέρρηξαν τη μονοκατοικία του ζευγαριού. Οι δράστες ακινητοποίησαν με χρήση σωματικής βίας και με την απειλή ενός λοστού τον 80χρονο άνδρα και την σύζυγό του, 76 ετών, ενώ κοιμούνταν, τους έδεσαν, άρπαξαν από το σπίτι χρυσαφικά, το ποσό των 500 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο και διέφυγαν.

Από την έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς διαπιστώθηκε και η εμπλοκή του αδελφού του 40χρονου (ηλικίας 31 ετών) στον οποίο ο δράστης της ληστείας παρέδωσε το κλεμμένο κινητό ένα μήνα αργότερα.

Σε βάρος του 40χρονου υπηκόου Αλβανίας σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, πρόκληση απλής σωματικής βλάβης και για οπλοκατοχή ενώ ο αδελφός του κατηγορείται για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος. Ο συνεργός του 40χρονου στη ληστεία αναζητείται ενώ διεξάγονται έρευνες από την αστυνομία για τυχόν συμμετοχή του 40χρονου και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ουκρανία: Εκκενώνονται δύο νοσοκομεία στο Κίεβο υπό το φόβο ρωσικών επιδρομών
Από την έναρξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία έχουν καταγραφεί τουλάχιστον 1.682 επιθέσεις σε εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης
Ουκρανία: Εκκενώνονται δύο νοσοκομεία στο Κίεβο υπό το φόβο ρωσικών επιδρομών