Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: 13 συλλήψεις για ναρκωτικά και εκκρεμή έγγραφα

Στο πλαίσιο των ελέγχων που πραγματοποίησε η αστυνομία κατά το τελευταίο 24ωρο

Στοχευμένους ελέγχους, με σκοπό την αντιμετώπιση διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών, τον εντοπισμό και σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, διενεργούν συστηματικά, αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας, Άμεσης Δράσης και Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν:

5 άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα. Μεταξύ των συλληφθέντων συμπεριλαμβάνεται 44χρονος αλλοδαπός, που συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες (05-12-2016), από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αναλήψεως, καθώς σε βάρος του εκκρεμεί Ένταλμα Σύλληψης Ανακριτού Αρναίας Χαλκιδικής για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

8 άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων ουσιών.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, βραδινές ώρες χθες (05-12-2016), δύο ημεδαπών, ηλικίας 26 και 27 ετών, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ. αυτοκίνητο που επέβαιναν εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης και 1 μεταλλικός κορνιοποιητής (τρίφτης).

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έρευνα: Ποια επαγγέλματα ευνοούν το μέλλον της... εγκεφαλικής μας υγείας
Έρευνα ρίχνει φως στον πιθανό προστατευτικό ρόλο των επαγγελμάτων που διεγείρουν το μυαλό έναντι του κινδύνου εμφάνισης άνοιας σε μετέπειτα στάδιο...
Έρευνα: Ποια επαγγέλματα ευνοούν το μέλλον της... εγκεφαλικής μας υγείας
Εκατοντάδες «ανοιχτές» θέσεις για επιστήμονες πληροφορικής στη Θεσσαλονίκη
Το 8ο TechSaloniki που θα πραγματοποιηθεί στις 17-18 Μαΐου, στο Μέγαρο Μουσικής δίνει τη δυνατότητα απευθείας γνωριμίας υποψηφίων με εταιρείες
Εκατοντάδες «ανοιχτές» θέσεις για επιστήμονες πληροφορικής στη Θεσσαλονίκη