Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Καταδίωξη και ανταλλαγή πυροβολισμών στο κέντρο της Αθήνας - Ένας νεκρός

Τραυματίστηκε στο χέρι από σφαίρα ένας αστυνομίκός, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πανικός επικράτησε το πρωί του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας, όπου σημειώθηκε αιματηρό περιστατικό, το οποίο κατέληξε στο θάνατο ενός αλλοδαπού και τον τραυματισμό αστυνομικού. Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 11:30 στην πλατεία Θεάτρου.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την αστυνομία, αστυνομικοί της ομάδας Δίας επιχείρησαν να κάνουν έλεγχο σε αλλοδαπό, επειδή κρίθηκε ύποπτος. Ο αλλοδαπός, όμως, έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε εναντίον των αστυνομικών, με αποτέλεσμα να τραυματίσει έναν από αυτούς στο δεξί χέρι.

Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς και ο αλλοδαπός προσωρινά διέφυγε και κρύφτηκε πίσω από κτίριο της περιοχής, όπου, σύμφωνα με την αστυνομία, αυτοκτόνησε με το όπλο του.

Ο τραυματίας αστυνομικός διακομίστηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Στο σημείο έχουν μεταβεί αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι ερευνούν την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πάμε Στοίχημα: Combo στο 1.93 στο κρίσιμο ντέρμπι του “Καραϊσκάκης”!
Όλα τα βλέμματα αυτή την Τετάρτη (15/05) πέφτουν στην ιδιαίτερα κρίσιμη αγωνιστική των πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος, μια στροφή πριν το τέλος,...
Πάμε Στοίχημα: Combo στο 1.93 στο κρίσιμο ντέρμπι του “Καραϊσκάκης”!