Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δικογραφία σε βάρος 45χρονου για παιδική πορνογραφία μέσω διαδικτύου

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Τα ηλεκτρονικά του ίχνη ταυτοποιήθηκαν από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου σχηματίστηκε σε βάρος 45χρονου υπηκόου Μπαγκλαντές.

Ειδικότερα, η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο στοχευμένων πολύμηνων ερευνών, κατάφερε να ταυτοποιήσει ηλεκτρονικά ίχνη χρήστη του διαδικτύου εντός της ελληνικής επικράτειας, που είχε πρόσφορο υλικό παιδικής πορνογραφίας έτοιμο προς διαμοιρασμό.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών εξέδωσε βούλευμα για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών. Ακολούθησε άμεση και εμπεριστατωμένη αστυνομική διαδικτυακή έρευνα από την οποία προέκυψαν τα στοιχεία του εμπλεκόμενου.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εξωτερικός σκληρός δίσκος και κινητό τηλέφωνο.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 45χρονου θα υποβληθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή, ενώ παράλληλα διερευνάται η νομιμότητα παραμονής του στη χώρα μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα: Το 2015 στο Μαξίμου διάβαζε παρακολουθήσεις της ΕΥΠ
«Ήταν ένα πρόσωπο παραδομένο στο παρακράτος» είπε για τον πρώην πρωθυπουργό η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας
Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα: Το 2015 στο Μαξίμου διάβαζε παρακολουθήσεις της ΕΥΠ