Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη! 16 συλλήψεις για ναρκωτικά και διωκτικά έγγραφα

Στο πλαίσιο των ελέγχων που πραγματοποιεί η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης

Στοχευμένους ελέγχους, με σκοπό την αντιμετώπιση διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών, τον εντοπισμό και σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, διενεργούν συστηματικά, αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, στην ευρύτερη περιοχή της Ροτόντας και σε διάφορες περιοχές του Νομού, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας, Άμεσης Δράσης και Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν:

• 10 άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων ουσιών.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης 21χρονου ημεδαπού, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, πρωινές ώρες της 22-12-2016, μετά από πεζή καταδίωξη, καθώς διαπιστώθηκε ότι κατείχε ένα μικροδέμα κάνναβης, βάρους 34,50 γραμμαρίων.

• 6 άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα. Μεταξύ των συλληφθέντων συμπεριλαμβάνονται:

- 35χρονος αλλοδαπός, που συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες (22-12-2016), από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου, καθώς σε βάρος του εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας του Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Αθηνών, για αρπαγή, ληστεία και εκβίαση.

- 30χρονος ομογενής, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., πρωινές ώρες χθες (22-12-2016), διότι αποπειράθηκε να διαρρήξει οικία στην περιοχή της Τούμπας. Όπως προέκυψε από την έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας Τριανδρίας σε βάρος του εκκρεμούσε διάταξη του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άμφισσας, σύμφωνα με την οποία υποχρεούται να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του, ήτοι 4 έτη, 4μήνες και 27 ημέρες, για ανθρωποκτονία με πρόθεση.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ