Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τραγικός θάνατος 76χρονου: Πλακώθηκε από πόρτα που ξεκόλλησε από τον αέρα!

Νεκρός εντός της επιχείρησής του ανασύρθηκε ο άτυχος άντρας - Τραγικό δυστύχημα λόγω των θυελλωδών ανέμων

Νεκρός ανασύρθηκε 76 χρόνος άντρας, αργά χθες το απόγευμα, από την επιχείρηση κρεάτων που διατηρούσε στο 14ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Κομοτηνής-Ιάσμου, ύστερα από πτώση πόρτας που προκλήθηκε από τους θυελλώδεις ανέμους που έπνεαν στην περιοχή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κεντρική πόρτα της επιχείρησης αποκόπηκε από τη δύναμη του αέρα καταπλακώνοντας τον 76χρονο άνδρα. Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφέρει τον άνδρα στο νοσοκομείο, αλλά ήταν ήδη αργά.

Να σημειωθεί επίσης, ότι λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν σε Ροδόπη και Ξάνθη και για την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων, από χθες το πρωί, με αποφάσεις των διευθύνσεων αστυνομίας Ροδόπης και Ξάνθης, απαγορεύτηκε προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού, μεταξύ του δυτικού ανισόπεδου κόμβου Κομοτηνής και του ανισόπεδου κόμβου Βαφέικων Ξάνθης.Νεκρός 76χρονος άνδρας λόγω θυελλωδών ανέμων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους
Δράση μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της τέχνης και του σχολείου τους
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους