Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Ακόμη 8 συλλήψεις για ναρκωτικά στη Ροτόντα

Κατά τους ελέγχους που έγιναν στη διάρκεια του τελευταίου 24ωρου από την αστυνομία

Συνεχίζονται οι δράσεις της αστυνομίας για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη και ειδικότερα στην ευρύτερη περιοχή της Ροτόντας. Μάλιστα, κατά το τελευταίο 24ωρο έγιναν 8 συλλήψεις από την αστυνομία.

Σε ανακοίνωσή της η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, αναφέρει ότι συνεχίζει τις δράσεις της για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας, που υλοποιούνται με τη διενέργεια συστηματικών και στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων και επιχειρήσεων με πεζές και εποχούμενες περιπολίες σε διάφορες περιοχές του νομού Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα τη σύλληψη ατόμων που εμπλέκονται με οποιοδήποτε τρόπο στα κυκλώματα διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών.

Ειδικότερα, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ανατολικής Θεσσαλονίκης και συνάδελφοί τους της Ο.Π.Κ.Ε., πραγματοποίησαν ελέγχους στην ευρύτερη περιοχή της Ροτόντας και σε διάφορες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος, κατά τους οποίους συνελήφθησαν συνολικά οκτώ (8) άτομα, για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλων διατάξεων.

Συγκεκριμένα, μεσημβρινές ώρες χθες (09-01-2017), συνελήφθησαν δύο ημεδαποί ηλικίας 36 και 37 ετών, έπειτα από μεταξύ τους συναλλαγή ναρκωτικών ουσιών. Από την κατοχή τους κατασχέθηκαν συνολικά οκτώ (8) μικροδέματα ηρωίνης, δύο κινητά που χρησιμοποιούσε ο δεύτερος για τις συνεννοήσεις του και χρηματικό ποσό σχετιζόμενο με εμπορία ναρκωτικών ουσιών. Σε έρευνα που ακολούθησε σε οικία του 37χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα (4) μικροδέματα κάνναβης, ναρκωτικά δισκία, φιαλίδιο με μεθαδόνη, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και (350) ευρώ, προερχόμενα από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Βραδινές ώρες της ίδιας ημέρας, στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Αγίου Γεωργίου, συνελήφθησαν τρεις νεαροί αλλοδαποί κι ένας 25χρονος ημεδαπός, διότι κατείχαν μικροδέματα κάνναβης και ηρωίνης, ενώ κατασχέθηκε χρηματικό ποσό σχετιζόμενο με πώληση ναρκωτικών.

Επιπλέον, στο πλαίσιο συστηματικών ελέγχων, συνελήφθησαν δύο ακόμη άτομα που κατείχαν μικροδέματα ψυχοτρόπων ουσιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Τιμήθηκε η Γενοκτονία των Ποντίων στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης (ΦΩΤΟ)
Πραγματοποιήθηκε Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων προ του Ιερού Ναού Αναστάσεως του Κυρίου
Θεσσαλονίκη: Τιμήθηκε η Γενοκτονία των Ποντίων στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης (ΦΩΤΟ)
Λεκτική επίθεση στο Θεόδωρο Καρυπίδη σε εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη
Οι δύο οπαδοί του ΠΑΟΚ αφέθηκαν ελεύθεροι και ήδη έχει επιληφθεί για το περιστατικό η Υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης
Λεκτική επίθεση στο Θεόδωρο Καρυπίδη σε εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη