Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: «Σαφάρι» για ναρκωτικά και καταζητούμενους – 17 συλλήψεις

Ειδικές αστυνομικές δράσεις στο πλαίσιο της αστυνόμευσης του νομού

Στοχευμένοι έλεγχοι, με σκοπό την αντιμετώπιση διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών, τον εντοπισμό και σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, διενεργούνται συστηματικά, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας, Άμεσης Δράσης, Αλλοδαπών και Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν:

8 άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων ουσιών.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης 38χρονου αλλοδαπού, ο οποίος συνελήφθη, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, βραδινές ώρες χθες (01-02-2017), στο κέντρο της πόλης, για κατοχή ενός μικροδέματος κάνναβης, συνολικού βάρους 25,3 γραμμαρίων.

9 άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα.

Μεταξύ των συλληφθέντων συμπεριλαμβάνονται:

- 33χρονος ημεδαπός, που συνελήφθη πρωινές ώρες χθες (01-02-2017), από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4 ετών, 1 μηνός και 10 ημερών, για Κλοπή και Απάτη.

- 29χρονη αλλοδαπή, που συνελήφθη πρωινές ώρες χθες (01-02-2017) από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, για τα αδικήματα της διευκόλυνσης ακολασίας άλλων και μαστροπεία από κοινού.

- 45χρονος ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σταυρούπολης, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4 ετών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.

- 30χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, μεσημβρινές ώρες χθες (01-02-2017), διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας, για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής από κοινού, κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία η Ελλάδα σε 9 κρίσιμους δείκτες
H κάλυψη της απόστασης των εισοδημάτων των Ελλήνων πολιτών από τα αντίστοιχα της Ε.Ε., που γιγαντώθηκε στην περίοδο των μνημονίων, δεν θα είναι...
Τελευταία η Ελλάδα σε 9 κρίσιμους δείκτες