Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις για πορτοφολάδες σε λεωφορείο και κατάστημα

Μπαράζ αυτόφωρων συλλήψεων από την αστυνομία – Σχηματίστηκαν και τρεις δικογραφίες

Σειρά από συλλήψεις έγιναν στη Θεσσαλονίκη από την αστυνομία κατά το τελευταίο 24ωρο, στο πλαίσιο καθημερινών εποχούμενων περιπολιών και αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για τον εντοπισμό και την ταυτοποίηση ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν:

  • Μεσημβρινές ώρες χθες (09-02-2017), δύο αλλοδαπούς ηλικίας 32 και 62 ετών, διότι, νωρίτερα, εντός αστικού λεωφορείου στο κέντρο της πόλης αφαίρεσαν προσωπικά αντικείμενα από επιβάτες.
  • Δύο αλλοδαπές ηλικίας 18 και 22 ετών, οι οποίες μεσημβρινές ώρες χθες (09-02-2017), ευρισκόμενες εντός εμπορικού καταστήματος στο κέντρο της πόλης, αφαίρεσαν ένα πορτοφόλι από πελάτισσα και προϊόν από το κατάστημα.
  • Πρωινές ώρες της 09-02-2017, δύο αλλοδαπές ηλικίας 53 και 28 ετών, διότι αφαίρεσαν από σούπερ-μάρκετ στην περιοχή της Πυλαίας, διάφορα προϊόντα.
  • Νεαρή αλλοδαπή, η οποία αποπειράθηκε να αφαιρέσει ένα πορτοφόλι από διερχόμενη γυναίκα, βραδινές ώρες χθες (09-02-2017), στο κέντρο της πόλης.
  • Επίσης, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας συνέλαβαν, πρωινές ώρες της 09-02-2017, τρεις ημεδαπούς, ηλικίας 55, 22 και 16 ετών, διότι αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν αντικείμενα από αποθηκευτικούς χώρους σταθμευμένων ιδιωτικών λεωφορείων.

Πέραν των αυτόφωρων συλλήψεων, στο πλαίσιο ερευνών για την ταυτοποίηση δραστών περιπτώσεων κλοπών που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο, σχηματίστηκαν επιπλέον δικογραφίες. Συγκεκριμένα:

Στο πλαίσιο συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας από το Τμήμα Ασφαλείας Σταυρούπολης, σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος:

  • 36χρονου ημεδαπού, ο οποίος τον Ιανουάριο του 2017, με το πρόσχημα της επαιτείας, εισήλθε σε κατάστημα ενοικιάσεων αυτοκινήτων και αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο.
  • 38χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Απρίλιο του 2016, αφαίρεσε μοτοσυκλέτα ιδιοκτησίας ημεδαπού.
  • Επιπλέον, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Εχεδώρου σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 35χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Απρίλιο του 2014 διέρρηξε εργοστάσιο μαρμάρων και αφαίρεσε διάφορα εργαλεία.

Οι περιπολίες για την αστυνόμευση του Νομού και οι έρευνες για την ταυτοποίηση δραστών διαφόρων αδικημάτων, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ