Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Λήστεψαν βενζινάδικο με καραμπίνα, μαχαίρι και τσεκούρι

Εξιχνιάστηκε από την αστυνομία ληστεία που έγινε το 2015 σε πρατήριο καυσίμων στην Ανάληψη

Έπειτα από συστηματική έρευνα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αναλήψεως, εξιχνίασαν υπόθεση ληστείας που έλαβε χώρα παλιότερα σε πρατήριο υγρών καυσίμων της Θεσσαλονίκης, καθώς επίσης και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες 3 αλλοδαποί ηλικίας 38, 33 και 36 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για ληστεία, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, απλή σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τον Σεπτέμβριο του 2015, οι προαναφερόμενοι άντρες, προσέγγισαν πρατήριο υγρών καυσίμων στην ευρύτερη περιοχή της Ανάληψης και με απειλή καραμπίνας, μαχαιριού και τσεκουριού ακινητοποίησαν τους δύο υπαλλήλους, αλλοδαπούς άντρες 51 και 28 ετών.

Στη συνέχεια, αφού τραυμάτισαν με τη λαβή του όπλου τον μεγαλύτερο υπάλληλο, αφαίρεσαν με χρήση σωματικής βίας χρηματικό ποσό από τον νεαρότερο άντρα, αλλά και από την ταμειακή μηχανή του καταστήματος. Οι δράστες, ακολούθως, διέφυγαν με κλεμμένο φορτηγό στο οποίο είχαν τοποθετήσει επίσης κλεμμένες πινακίδες, προκειμένου να μη γίνουν αντιληπτοί και να παραπλανήσουν τις Αρχές σε πιθανό έλεγχο.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε, θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ