Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Λήστεψε με μαχαίρι 2 νεαρές πεζές – Οι 7 συλλήψεις

Για περιπτώσεις κλοπών, ληστείας και απόπειρας ληστείας ...

Στο πλαίσιο καθημερινών πεζών και εποχούμενων περιπολιών, καθώς και αστυνομικών ερευνών, που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, κατά το τελευταίο 24ωρο, συνελήφθησαν συνολικά επτά (7) άτομα για περιπτώσεις  κλοπών, ληστείας και απόπειρας ληστείας.

  •  Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς, 24χρονος ημεδαπός για απόπειρα ληστείας, καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, την 19-02-2017, εισήλθε σε διαμέρισμα 76χρονης και με την απειλή μαχαιριού προσπάθησε ανεπιτυχώς να αφαιρέσει χρήματα.
  • Βραδινές ώρες χθες (20-02-2017), στην περιοχή της Ανάληψης, αστυνομικοί Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν έπειτα από αναζητήσεις 29χρονο αλλοδαπό, ο οποίος νωρίτερα, πλησίασε δύο πεζές ηλικίας 22 και 21 ετών και αφού αφαίρεσε το κινητό τηλέφωνο μιας εκ των δύο, με τη χρήση σωματικής βίας και την απειλή μαχαιριού (στιλέτο), το διατήρησε στην κατοχή του. Σημειώνεται ότι, ο δράστης είναι τρόφιμος Αγροτικών Φυλακών και είχε λάβει τακτική άδεια.
  • Περιπολούντες αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Γεωργίου, εντόπισαν και συνέλαβαν πρώτες πρωινές ώρες χθες (20-02-2017), στην περιοχή της Ασπροβάλτας, δύο ημεδαπούς, ηλικίας 22 ετών (άνδρας – γυναίκα), οι οποίοι προηγουμένως είχαν διαρρήξει κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (ψησταριά) και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.
  • Συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, απογευματινές ώρες χθες (20-02-0217), 57χρονος ημεδαπός, διότι νωρίτερα, αφαίρεσε διάφορα προϊόντα από σούπερ μάρκετ στην περιοχή Χαριλάου.
  • Αστυνομικοί της Ομάδας «Ζ» της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν, βραδινές ώρες χθες (20-02-2017), στην περιοχή της Τούμπας, 27χρονο ημεδαπό, διότι νωρίτερα είχε αφαιρέσει δίκυκλη μοτοσυκλέτα από το κέντρο της πόλης.
  • Συνελήφθη 45χρονος ομογενής, βραδινές ώρες χθες (20-02-2017), από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, διότι νωρίτερα, αποπειράθηκε να αφαιρέσει ποδήλατο από την περιοχή των Αμπελοκήπων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αλκοόλ και οδήγηση: Πρόστιμα μαμούθ με το νέο ΚΟΚ - Πόση ώρα μετά το ποτό μπορείτε να οδηγήσετε
Σημαντικό ρόλο στην απορρόφηση του αλκοόλ από τον οργανισμό παίζουν πολλά χαρακτηριστικά
Αλκοόλ και οδήγηση: Πρόστιμα μαμούθ με το νέο ΚΟΚ - Πόση ώρα μετά το ποτό μπορείτε να οδηγήσετε