Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: 11 συλλήψεις χθες από την αστυνομία – Για ποιους λόγους

Στο πλαίσιο των καθημερινών ελέγχων της αστυνομίας στο πολεοδομικό συγκρότημα

Στοχευμένους ελέγχους, με σκοπό την αντιμετώπιση διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών, την καταπολέμηση παρεμπορίου λαθραίων τσιγάρων, τον εντοπισμό και σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, διενεργούν συστηματικά αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας, Άμεσης Δράσης και Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν:

• 6 άτομα για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων ουσιών.

Χαρακτηριστική είναι η σύλληψη 22χρονου αλλοδαπού, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών πρωινές ώρες χθες (30-03-2017), στην περιοχή Πλατείας Αγίου Γεωργίου, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα μικροδέματα κάνναβης, συνολικού βάρους 22,38 γραμμαρίων.

• 4 άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα.

Μεταξύ αυτών 43χρονος ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη μεσημβρινές ώρες χθες (30-03-2017), από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4 ετών για απάτη και πλαστογραφία.

• 1 άτομο για παράβαση του Νόμου περί Τελωνειακού Κώδικα.

Κατασχέθηκαν 180 πακέτα τσιγάρα και 20 συσκευασίες καπνού, που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ