Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κρυμμένος στη ντουλάπα για ώρες ο τέταρτος της ληστείας στο Π. Φάληρο

Πώς έγινε αντιληπτός από τους ηλικιωμένους που μένουν στο σπίτι

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της ένοπλης ληστείας στο Παλαιό Φάληρο. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο τέταρτος ληστής παρέμεινε κρυμμένος για τουλάχιστον 12 ώρες σε ντουλάπα του διαμερίσματος του 8ου ορόφου, στο σπίτι του ζεύγους ηλικιωμένων.

Ο δράστης έγινε αντιληπτός τα μεσάνυχτα κυριολεκτικά από τη μυρωδιά, αφού φαίνεται ότι είχε κάνει την ανάγκη του στην ντουλάπα.

Οι ηλικιωμένοι άνοιξαν για πρώτη φορά την ντουλάπα, την οποία δεν είχαν ψάξει νωρίτερα οι αστυνομικές αρχές, και ο ληστής πετάχτηκε έξω απειλώντας με το πιστόλι του το ζευγάρι, που είχε νωρίτερα ληστέψει.

Υπενθυμίζεται πως και οι τέσσερις δράστες είναι σεσημασμένοι για ανθρωποκτονία, απόπειρα αυτοκτονίας, ληστείες και κλοπές.

Γύρω στις 10 το πρωί της Δευτέρας οι δράστες εισέβαλαν με άγνωστο τρόπο στο διαμέρισμα 8ου ορόφου, στην συμβολή των οδών Μουσών και Θησέως, έδεσαν την 64χρονη ιδιοκτήτρια και την 55χρονη οικιακή βοηθό από τις Φιλιππίνες, με πλαστικά ταϊράπ και άρπαξαν κοσμήματα και άλλα τιμαλφή.

Την ληστεία είδε ο γιος της ιδιοκτήτριας, από κάμερες που υπήρχαν στο διαμέρισμα και οι οποίες έδιναν την εικόνα στο δικό του διαμέρισμα στον 9ο όροφο και ειδοποίησε την Άμεση Δράση.

Επιτόπου έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, απέκλεισαν το οικοδομικό τετράγωνο και αστυνομικοί ανέβηκαν στο διαμέρισμα. Οι ληστές, μόλις τους αντελήφθησαν επιχείρησαν να διαφύγουν από μπαλκόνι σε μπαλκόνι.

Οι δύο συνελήφθησαν στον 7ο όροφο όπου κατέφυγαν σε άλλο διαμέρισμα. Ο τρίτος κατάφερε να φτάσει μέχρι τον 5ο, αλλά εκεί γλίστρησε και έπεσε στο κενό, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο μπαλκόνι του 1ου ορόφου, όπου βρέθηκε νεκρός, ενώ ο τέταρτος τελικά κρύφτηκε στην ντουλάπα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες: Ο Πούτιν δεν διέταξε την δολοφονία Ναβάλνι
Η αμερικανική εκτίμηση βασίστηκε σε μια σειρά πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων διαβαθμισμένων πληροφοριών, και σε μια ανάλυση των δημόσιων...
Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες: Ο Πούτιν δεν διέταξε την δολοφονία Ναβάλνι