Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ανήλικοι διαρρήκτες «ρήμαζαν» σπίτια στις Σέρρες - Λεία πάνω από €6.000

Δικογραφία από την αστυνομία σε βάρος μίας 14χρονης και ενός 16χρονου

Για διαρρήξεις και κλοπές από σπίτια στην πόλη των Σερρών, συνελήφθησαν 2 ανήλικοι. Σύμφωνα με την αστυνομία, η λεία τους περιλάμβανε χρυσαφικά, χρηματικά ποσά και ηλεκτρονικές συσκευές, η αξία των οποίων ξεπερνά τις 6.000 ευρώ

Πρόκειται για μία 14χρονη και έναν 16χρονο σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.

Οι ανήλικοι μπήκαν, προχθές, παράνομα σε μονοκατοικία 63χρονης, όπου αφαίρεσαν χρυσαφικά και ένα κινητό τηλέφωνο και διέφυγαν. Εκδόθηκαν αναζητήσεις στο πλαίσιο των οποίων οι 2 ανήλικοι εντοπίστηκαν χθες το πρωί σε περιοχή των Σερρών και συνελήφθησαν.

Από την έρευνα των αστυνομικών διαπιστώθηκε ότι τις προηγούμενες ημέρες διέρρηξαν 2 ακόμη σπίτια στις Σέρρες, απ’ όπου και αφαίρεσαν χρυσαφικά, χρηματικό ποσό και ηλεκτρονικές συσκευές.

Χθες το μεσημέρι συνελήφθη και ο 34χρονος πατέρας της 14χρονης, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων, ενώ δικογραφία σχηματίσθηκε σε βάρος του 51χρονου πατέρα του 16χρονου, για το ίδιο αδίκημα. Οι έρευνες συνεχίζονται για τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Μαζεύονται τα αντικείμενα από το σημείο της δολοφονίας του Άλκη
Αίτημα από τη δομή «Εις το Όνομα του Άλκη» προς το δήμο Θεσσαλονίκης, για δημιουργία μνημειακού χώρου στο σημείο
Θεσσαλονίκη: Μαζεύονται τα αντικείμενα από το σημείο της δολοφονίας του Άλκη