Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Συμμορία έκανε 4 διαρρήξεις σε 3 μέρες - Λεία πάνω από €5.000

Δικογραφία σε βάρος 4 ατόμων στο Κιλκίς - Έκλεβαν χρήματα και κοσμήματα

Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση περιπτώσεων κλοπών και απόπειρας κλοπών, που έγιναν στην ευρύτερη περιοχή του Κιλκίς από μέλη συμμορίας κλοπών.

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών ηλικίας 62, 42 και 25 ετών, καθώς και σε βάρος συνεργού τους, για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι προαναφερόμενοι, που είχαν ενωθεί με σκοπό να διαπράττουν κλοπές από σπίτια, σε διάστημα τριών ημερών το μήνα Δεκέμβριο του 2016, διέπραξαν σε διάφορες περιοχές του Κιλκίς, 4 διαρρήξεις και κλοπές από οικίες, από όπου αφαίρεσαν χρηματικά ποσά και κοσμήματα, ενώ ενέχονται ακόμη σε 4 απόπειρες κλοπής από σπίτια.

Η συνολική λεία τους εκτιμάται ότι ξεπερνά τα 5.000 Ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες των σπιτιών.

Σημειώνεται ότι ο 42χρονος και ο 25χρονος, είναι έγκλειστοι καταστήματος κράτησης για τα ίδια αδικήματα, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Η δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άρης: Επιμένει για τελικό με κόσμο - «8.000 για κάθε ομάδα» ζητά ο Καυρπίδης
O Θόδωρος Καρυπίδης, ανέφερε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας πρέπει να γίνει -βάσει προκήρυξης- στο Πανθεσσαλικό και με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα.
Άρης: Επιμένει για τελικό με κόσμο - «8.000 για κάθε ομάδα» ζητά ο Καυρπίδης
Απόστολος Τζιτζικώστας: Τον άλλο μήνα οι ανακοινώσεις για την ανάπλαση της ΔΕΘ
«Τον άλλο μήνα θα έχουμε και τις σχετικές πολύ ευχάριστες ανακοινώσεις» δήλωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας
Απόστολος Τζιτζικώστας: Τον άλλο μήνα οι ανακοινώσεις για την ανάπλαση της ΔΕΘ