Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Παράνομα «καζίνο» σε 3 περιοχές – 10 συλλήψεις

Στο πλαίσιο των ελέγχων που πραγματοποιεί η αστυνομία σε καταστήματα

Στο πλαίσιο ειδικών δράσεων που σχεδιάστηκαν από την Ελληνική Αστυνομία και υλοποιούνται με τη διενέργεια συστηματικών και στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων στο Νομό Θεσσαλονίκης, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, θέτοντας στόχο την αντιμετώπιση της παραβατικότητας, εντατικοποίησε τις δράσεις της με αποτέλεσμα τη σύλληψη ατόμων για παράνομη ρύθμιση και διενέργεια παιγνίων.

Συγκεκριμένα, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί διαφόρων Τμημάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν ελέγχους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και παροχής υπηρεσιών διαδικτύου στις περιοχές κέντρου πόλης, Ανάληψης και Καλαμαριάς, κατά τη διάρκεια των οποίων συνελήφθησαν:

• 3 άτομα ως υπεύθυνοι των επιχειρήσεων

• 1 άτομο ως υπάλληλος που διευκόλυνε την παράνομη διεξαγωγή των παιγνίων και

• 6 θαμώνες των καταστημάτων ως παίκτες

σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις του Νόμου Περί Ρύθμισης Αγοράς Παιγνίων και άλλων διατάξεων.

Σημειώνεται ότι τόσο οι χώροι των καταστημάτων όσο και οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές δεν είχαν πιστοποιηθεί ως προς τη λειτουργία τους από την αρμόδια Αρχή, ενώ επιπλέον δεν έφεραν την προβλεπόμενη, από το νόμο, ειδική σήμανση.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εκατοντάδες «ανοιχτές» θέσεις για επιστήμονες πληροφορικής στη Θεσσαλονίκη
Το 8ο TechSaloniki που θα πραγματοποιηθεί στις 17-18 Μαΐου, στο Μέγαρο Μουσικής δίνει τη δυνατότητα απευθείας γνωριμίας υποψηφίων με εταιρείες
Εκατοντάδες «ανοιχτές» θέσεις για επιστήμονες πληροφορικής στη Θεσσαλονίκη