Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τραγωδία στο Βόλο: Σκότωσε τον αδερφό του με τηγάνι!

Ομολόγησε στην αστυνομία ένας 38χρονος - Τι ισχυρίστηκε

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, η ανθρωποκτονία σε βάρος 38χρονου ημεδαπού που διαπράχθηκε στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας.

Δράστης είναι 41χρονος ημεδαπός, ο οποίος είναι αδερφός του θύματος, ο οποίος πρωινές ώρες σήμερα (01-05-2017) ομολόγησε την τέλεση του εγκλήματος και συνελήφθη.

Συγκεκριμένα, ο δράστης κατήγγειλε χθες το πρωί ψευδώς στις αστυνομικές Αρχές ότι τις βραδινές ώρες της 29/30-04-2017 μαζί με τον 38χρονο είχαν πέσει θύματα ληστείας από άγνωστα άτομα, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να τραυματιστεί θανάσιμα. Μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών ο 38χρονος βρέθηκε νεκρός χθες το πρωί έξω από την οικία του, φέροντας τραύματα στο κεφάλι.

Στο πλαίσιο της έρευνας προέκυψε ότι ο 41χρονος δράστης είχε πει ψέματα για τη ληστεία, προσπαθώντας να αποφύγει τις συνέπειες της πράξης του. Συγκεκριμένα, ο δράστης είχε διαπληκτισμό με το θύμα, κατά τη διάρκεια του οποίου του προκάλεσε τραύματα στο κεφάλι με τη χρήση οικιακού σκεύους (ένα τηγάνι).

Σύμφωνα με το protothema.gr ο αδελφοκτόνος ισχυρίστηκε ότι το θύμα του επιτέθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής και άρπαξε από την κουζίνα το μαγειρικό σκεύος για να αμυνθεί. Όπως είπε στους αστυνομικούς, δεν κατάλαβε ότι είχε σκοτώσει τον 38χρονο, αλλά νόμισε πως είχε χάσει τις αισθήσεις του και γι’ αυτό τον έβγαλε έξω από το σπίτι για να πάρει αέρα! Καθώς βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, έπεσε για ύπνο και μόνο όταν ξύπνησε το πρωί κατάλαβε τι είχε κάνει!

Οι άνδρες της Ασφάλειας Βόλου εντόπισαν πλήθος αντιφάσεις σε όσα κατέθεσε και, μετά από πίεση, αναγκάστηκε να ομολογήσει το έγκλημα. Υπέδειξε, μάλιστα, και το τηγάνι που χρησιμοποίησε ως όπλο του εγκλήματος και που, παρά το μεθύσι του, είχε πλύνει για να μην μείνουν ίχνη αίματος.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τροχαίο στην Πειραιώς: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 5χρονος
Πιο ελαφρά τραυματίστηκαν τα δύο αδέλφια του, η μητέρα τους και η γιαγιά τους – Πήγαν να περάσουν το δρόμο από σημείο χωρίς διάβαση
Τροχαίο στην Πειραιώς: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 5χρονος
exodos-pasha
Κορυφώνεται η έξοδος του Πάσχα: Γεμάτα τα πλοία, αυξημένη κίνηση στους δρόμους
Αυξημένη η κίνηση στο εθνικό οδικό δίκτυο, με τα υπεραστικά λεωφορεία να έχουν προγραμματίσει δεκάδες έκτακτα δρομολόγια
Κορυφώνεται η έξοδος του Πάσχα: Γεμάτα τα πλοία, αυξημένη κίνηση στους δρόμους