Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Διαπραγματεύσεις με τον ένοπλο που έχει «ταμπουρωθεί» στον ΟΚΑΝΑ Χανίων

Τρεις υπάλληλοι παραμένουν κλειδωμένοι σε άλλο χώρο από αυτόν που βρίσκεται ο δράστης

Σε διαπραγμάτευση με τον ένοπλο που έχει ταμπουρωθεί από το πρωί στο κτήριο του ΟΚΑΝΑ στα Χανιά βρίσκονται στελέχη της ΕΛΑΣ ειδικά εκπαιδευμένα για καταστάσεις ομηρίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο ένοπλος είναι 45 ετών και συμμετέχει σε πρόγραμμα απεξάρτησης του Οργανισμού. Ζητεί από τον δήμο Χανίων να του ανανεώσει την άδεια για περίπτερο ιδιοκτησίας του στο Ενετικό Λιμάνι της πόλης.

Ο δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας, που πήγε στο σημείο προκειμένου να μεσολαβήσει ώστε ο ένοπλος να αποχωρήσει, δήλωσε ότι απέστειλε έγγραφο, ώστε η λειτουργία του περιπτέρου να συνεχιστεί και το καλοκαίρι.

Ακόμη, γνωστοποίησε ότι είχε ζητηθεί από τον 45χρονο να αναζητήσει άλλο χώρο προκειμένου να μεταφερθεί εκεί η επαγγελματική του δραστηριότητα.

Σύμφωνα με τα Χανιώτικα Νέα, σήμερα επρόκειτο να κοπεί το ρεύμα στο περίπτερο αφού η άδεια έχει λήξει εδώ και 10 χρόνια.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί ο ένοπλος πυροβόλησε τρεις με τέσσερις φορές προς τους αστυνομικούς, όταν έφθασαν στο κτήριο. Εντός του κτηρίου βρίσκονται τρεις υπάλληλοι, οι οποίοι είναι κλειδωμένοι σε άλλο χώρο από αυτόν που βρίσκεται ο δράστης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ