Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Διακινητής μετέφερε 17 άτομα με «ταρίφα» €1.400

Συνελήφθη στο ύψος των διοδίων της Ανάληψης έπειτα από έλεγχο της αστυνομίας

Στη σύλληψη ενός λαθροδιακινητή προχώρησαν χθες αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε.

Πρόκειται για 30χρονο αλλοδαπό σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της «Μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας» και «Εγκληματικής Οργάνωσης».

Ειδικότερα, πρωινές ώρες χθες (13-05-2017) στην Εγνατία Οδό και συγκεκριμένα στο ύψος των διοδίων Ανάληψης, έπειτα από έλεγχο αστυνομικών της παραπάνω Υπηρεσίας σε Ι.Χ. φορτηγό που οδηγούσε ο συλληφθείς, εντοπίστηκαν στο εσωτερικό του οχήματος δεκαεπτά (17) αλλοδαποί, οι οποίοι στερούνταν των απαραίτητων ταξιδιωτικών εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι μεταφερόμενοι εισήλθαν παράνομα από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου με τη συνδρομή έτερου διακινητή, που αναζητείται, ενώ για τη μεταφορά τους μέχρι τη Θεσσαλονίκη, όπου ήταν ο τελικός προορισμός, θα κατέβαλαν το χρηματικό ποσό των 1.400 ευρώ έκαστος.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ