Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένος κακοποιούσε σεξουαλικά 14χρονο στην Καλαμαριά

Συνελήφθη 85χρονος από την αστυνομία για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ανήλικου αγοριού

Σοκ προκαλεί η είδηση της σύλληψης ενός ηλικιωμένου άντρα στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης, ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ανήλικου αγοριού.

Ο άντρας, ο οποίος είναι 85 ετών, συνελήφθη χθες τις μεσημβρινές ώρες χθες από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με συναδέλφους τους του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας.

Σε βάρος του 85χρονου ημεδαπού σχηματίσθηκε δικογραφία για ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής και αποπλάνηση παιδιών κατ’ εξακολούθηση.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο ηλικιωμένος, τουλάχιστον από τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος 14χρονου αγοριού, με αντάλλαγμα διάφορα χρηματικά ποσά.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο ηλικιωμένος γνώρισε τον ανήλικο όταν πήγε να του πει τα κάλαντα.

 Η υπόθεση έφτασε στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ύστερα από καταγγελίες γειτόνων του 85χρονου στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και ακολούθησε η σύλληψή του. Οι εις βάρος του αποδιδόμενες πράξεις τελέστηκαν από τον περασμένο Φεβρουάριο και μετά, ενώ, σύμφωνα με τη δικογραφία, ο κατηγορούμενος ως δράστης φέρεται να έδινε κάθε φορά «χαρτζιλίκι», από 5 έως 10 ευρώ, στον ανήλικο.

Το μεσημέρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης και παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε τακτικό ανακριτή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ